Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Michael Jackson binnenkort begraven'

Shownieuws

Michael Jackson wordt waarschijnlijk binnenkort begraven in Hollywood. Alle monsters die zijn afgenomen van zijn lichaam zijn weer terug bij de familie.

Michael Jackson wordt waarschijnlijk binnenkort begraven. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People op basis van bronnen dicht bij de familie. De 25 juni overleden King of Pop wacht een laatste rustplaats op de begraafplaats Forest Lawn in Hollywood. Omdat onderzoekers monsters van het lichaam van de zanger nog niet hadden teruggegeven, wilde zijn familie hem nog niet definitief ter aarde bestellen.

De monsters zijn inmiddels aan de familie teruggegeven, waardoor de begrafenis binnenkort kan plaatsvinden, zegt een bron van het tijdschrift. Een andere bron vertelt dat de familie Jackson er vermoedelijk voor kiest om de ster een definitieve rustplaats te geven op Forest Lawn, dicht bij zijn oma.

Ondertussen wordt nog altijd flink gesteggeld over de drie kinderen van de zanger. De peetvader van de Jackson-telgen maakte dit weekeinde in de Britse tabloid News of the World wereldkundig te denken dat hij de biologische vader is van Paris Jackson. Deze peetvader is het voormalige kindsterretje Mark Lester, die 27 jaar bevriend zou zijn geweest met Jackson. De 51-jarige Lester gaf aan bereid te zijn een vaderschapstest te doen.

Bronnen dicht bij de Jacksons beweren echter dat de woorden van Lester verdraaid zijn. "Hij zegt helemaal niet dat hij de vader van Paris Jackson is", zegt een bron in People. Wel wordt erkend dat Lester sperma heeft gedoneerd aan Jackson, maar dat zou nooit kunnen zijn gebruikt om Paris mee te verwekken.

De advocaat van Katherine Jackson spreekt van het zoveelste onbewezen en betekenisloze verhaal. "Hij probeert gewoon mee te doen in een genetische loterij", zei de raadsman tegen de entertainmentwebsite TMZ. "Die pogingen slaan nergens op. Ze hebben wettelijk gezien geen poot om op te staan." Het enige wat deze pogingen volgens de advocaat opleveren, is vijf seconden roem.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen