Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian tekent internationaal muziekcontract

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij stort zich opnieuw op de internationale muziekmarkt. Vanaf september valt zij onder het internationale Corbeau Music Management.

Kim-Lian van der Meij stort zich opnieuw op de internationale muziekmarkt. De roodharige zangeres heeft een contract getekend, waardoor zij vanaf 1 september onder de hoede komt van het internationale Corbeau Music Management (CMM), onderdeel van CTM. Dat is donderdag bekendgemaakt door haar nieuwe managementbureau, aangezien CMM ook haar management exclusief ter hand gaat nemen.

Bij ditzelfde bedrijf begon de 28-jarige zangeres in januari 2003 haar carrière als presentatrice van de Kids Top 20. Ook scoorde zij er internationaal met haar eerste single 'Teenage Superstar'. Dit liedje werd in oktober 2003 een toptienhit in Nederland. In de Indonesische hitparade wist dit nummer zelfs de eerste plek te halen. Na hits als 'Garden of Love' en 'Hey Boy!' kwam in mei 2004 haar eerste album 'Balance' uit.

Op dit moment is Kim-Lian druk in de weer met de opnames van haar nieuwe cd voor CMM. Deze wordt onder meer opgenomen in Zweden, met de topproducer Jörgen Rinqvist. Haar album wordt begin volgend jaar op de markt gebracht. Haar eerste single wordt in september in meerdere landen tegelijkertijd uitgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen