Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jannes stoot Michael Jackson van troon

Shownieuws

Volkszanger Jannes stoot in de Album Top 100 Michael Jackson van de eerste plaats. Het album van de Drent komt vanuit het niets binnen op nummer één.

Volkszanger Jannes stoot in de Album Top 100 Michael Jackson van de eerste plaats. Het album van de Drentse zanger, 'De nieuwe van…', komt vanuit het niets binnen op de hoogste positie van de hitlijst.

Jannes, die zichzelf heeft omgedoopt tot de 'Koning der Piraten', is trots dat hij met zijn makkelijke meezingers de eerste plek heeft veroverd. "De afgelopen weken bleef Michael Jackson elke keer net alle anderen voor en dat ik nu degene ben die de King of Pop van de nummer 1-positie stoot vind ik ongelofelijk!", jubelde de volkszanger.

Niet alles wat uit Jannes' handen komt, zit in een opwaartse lijn. Zijn single 'Ietsiepietsie' zakt niet zo'n beetje in de Single Top 100. De single stond vorige week nog op de 72e plek en prijkt nu op plaats 88.

Michael Jackson is nog altijd de meest voorkomende artiest in de singlehitlijsten, maar ook hierin blaast hij langzaam de aftocht. De King of Pop, die na zijn dood ruim een derde van de posities bezette, stond vorige week op zestien posities en bezet nu nog maar acht plaatsen.

Damaru en Jan Smit prijken al twee weken boven aan de Single Top 100 met het zomerse liedje 'Mi Rowsu". Hiermee weet het duo zelfs Madonna met 'Celebration' voor te blijven, zij staat nu op de tweede plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen