Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Paula Abdul gaat naar hoogste bieder'

Shownieuws

Paula Abdul heeft veel aanbiedingen gekregen na haar vertrek bij American Idol. Abdul is volgens de televisiemaatschappij vertrokken vanwege haar salaris.

Paula Abdul heeft veel aanbiedingen gekregen nadat bekend werd dat ze zou stoppen bij de Amerikaanse versie van Idols. Volgens de voorman van Fox Entertainment, de televisiemaatschappij die het programma uitzendt, is Abdul alleen maar vertrokken vanwege het geld.

"Ik betreur het dat ze weggaat bij het programma. Volgens mij vertrekt ze alleen maar omdat ze niet tevreden is met haar salaris", zei de directeur van Fox Entertainment. Abdul zwaaide af nadat ze acht seizoenen in de jury heeft gezeten van de talentenjacht.

Naar eigen zeggen ligt het ex-jurylid van American Idol goed in de markt. "Ik heb al zoveel mooie aanbiedingen gekregen. Ik neem alle voorstellen serieus en ga er goed over nadenken", zei Abdul.

Abdul, die vroeger de choreografie voor haar rekening nam in videoclips van Janet Jackson, is ook gevraagd voor het programma 'So you think you can dance'. "Ik sluit deze optie niet uit. Ik ben een danser en een choreografe. Dans is altijd een grote liefde van mij gebleven. We gaan binnenkort met elkaar om de tafel zitten", lichtte Abdul toe.

De entertainmentwebsite TMZ meldde daarentegen dat de televisiepersoonlijkheid terug zou keren op haar oude plek bij American Idol, mits haar salarisstrookje wordt verhoogd. Abdul zou pas bij een salaris van tien miljoen per jaar terugkeren achter de jurytafel.

Een bron meldde dat het jurylid zich niet serieus genomen voelde, toen ze erachter kwam dat de overige juryleden Simon en Ryan een veel hoger aanbod kregen. Abdul zou van Fox Entertainment een aanbod hebben gekregen van vier miljoen per jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen