Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tony Curtis: 'Marilyn Monroe verloor mijn kind'

Shownieuws

Tony Curtis beweert dat Marilyn Monroe zwanger werd van hem en een miskraam kreeg. Curtis speelde samen met Monroe in de film 'Some like it hot'.

Tony Curtis beweert dat Marilyn Monroe zwanger werd van hem en een miskraam kreeg. De Britse krant The Daily Telegraph meldde dat Curtis dit verhaal uit de doeken zal doen in zijn autobiografie die in september uitgebracht wordt.

De Hollywoodlegende Curtis verscheen samen met Monroe op het witte doek in de film 'Some like it hot'. De 84-jarige Curtis vertelde dat de twee een knipperlichtrelatie hadden, die begon in 1950.

In de autobiografie 'The making of Some like it hot' schrijft de acteur: "Als ik met Marilyn tussen de lakens dook, wist ik nooit wat er door haar heen ging. Ze was een actrice en kon een rol spelen. Marilyn speelde altijd een rol waarvan ze dacht dat een man dat zou willen. Ik heb nooit om meer durven vragen."

De affaire doofde uit, maar laaide in 1958 weer op toen de twee vermeende tortelduifjes weer in dezelfde film speelden. Dat beiden getrouwd waren op dat moment hield hen niet tegen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen