Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Exotische prinsen zoeken ware liefde in Nederland

Shownieuws

Voor het tv-programma De Undercover Prinsen zijn drie koningszoons naar Nederland gekomen. Ze zijn op zoek naar een ware liefde die niet valt op hun titel.

Drie prinsen uit verre landen hebben de afgelopen weken undercover in Nederland geleefd in de hoop hun ware liefde te vinden. De prinsen zijn ieder op zoek naar een vrouw die valt voor hun charmes en niet alleen voor hun titel. SBS 6, de zender die het programma De Undercover Prinsen zal uitzenden, heeft donderdag onthuld dat de prinsen op Nederlandse bodem wandelen.

Het is voor de koningszoons behoorlijk wennen om als gewone man door het leven te gaan. De ene heeft nog nooit zijn eigen schoenen gepoetst en bij de ander staat er altijd een heel gevolg klaar met handdoeken en zeep als hij gaat douchen. Het was ook even wennen voor de heren, om voor het eerst het huishouden zonder hulp draaiende te houden.

De gefortuneerde heren zullen zich volop storten in het Amsterdamse vrijgezellenleven, zonder ook maar iemand op de hoogte te stellen van hun achtergrond. De vrouwen die zijn gevallen voor de undercover prinsen, worden aan het einde pas op de hoogte gesteld van hun titel.

In het tv-programma, dat deze winter op de televisie verschijnt, worden de prinsen gevolgd tijdens hun zoektocht naar hun geschikte eega. Ook is te zien hoe de mannen zich verbazen over Nederlandse vrouwen en over het leven van Jan met de pet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen