Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arie Boomsma overweegt vertrek bij EO

Shownieuws

Arie Boomsma twijfelt of hij wil blijven bij de EO. In RTL Boulevard vertelde de presentator donderdag dat hij in dubio is of hij bij de omroep wil blijven.

Arie Boomsma twijfelt of hij wil blijven bij de EO. In RTL Boulevard vertelde de presentator donderdag dat hij eraan zit te denken om de omroep te verlaten.

De laatste tijd ging het Boomsma niet bepaald voor de wind. De EO-presentator werd in maart geschorst door de omroep. De schorsing van drie maanden volgde op een fotoreportage voor L'Homo, de homo-uitgave van het tijdschrift Linda. Daarna werd nog voor de eerste uitzending de stekker een satirisch programma van Boomsma getrokken.

Het EO-boegbeeld baalt enorm dat de achterban van de evangelische omroep niet gelooft in zijn programma 'Loopt een man over het water'. "Ik ben zacht uitgedrukt teleurgesteld", vertelde de presentator.

"Dat mijn programma niet wordt uitgezonden, zie ik als een enorme gemiste kans", zei de 35-jarige domineeszoon zichtbaar aangeslagen. Boomsma begrijpt de beslissing van de EO, maar ziet in dat hij wederom lijnrecht tegenover de omroep staat.

"Het is een grote en moeilijke situatie. Ik ben in beraad en bezinning. Hoe het afloopt weet alleen de here zelf", lichtte de presentator toe. Het 'glazenbollenwerk' laat de presentator aan anderen over.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen