Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paay over griep: ach ik heb al zoveel overleefd

Shownieuws

De ene BN'er is doodsbang en de andere doet het niets: de mexicaanse griep. Patricia Paay en Tygo Gernandt laten zich niet van de wijs brengen.

De ene Bekende Nederlanders is doodsbang en de andere doet het niets: de mexicaanse griep. Patricia Paay en Tygo Gernandt laten zich niet van de wijs brengen. Gerard Joling maakt zich iets meer zorgen en Jody Bernal spant de kroon. Hij zit er over te denken om naar een 'griepparty' te gaan om zich al uit voorzorg te laten besmetten.

Tygo Gernandt zat een paar weken terug in Argentinië op het moment dat het land hard getroffen werd door het H1N1-virus. Toch was de acteur niet zo onder de indruk van de pandemie. "Tweehonderd man op zeventig miljoen mensen hebben het virus. Als we de varkenspest hebben op dat niveau zou iedereen ons uitlachen", vertelt Gernandt tegen Novum Nieuws.

Gernandt was daar bezig met opnames van een film. De acteur vertelde dat een paar crewleden in quarantaine zaten. " Maar voor de rest gaat het goed. Als de acteurs maar niet ziek worden", licht hij droogjes toe.

Ook Patricia Paay maakt zich totaal geen zorgen over het virus. De 60-jarige Paay heeft er nog niet echt over nagedacht terwijl ze naar eigen zeggen toch wekelijks in het vliegtuig zit. "Ach ik heb al zoveel overleefd, ik maak me geen zorgen."

Gerard Joling maakt zich meer zorgen en is 'niet zo blij met de griep'. Geer hoopt vooral dat hij het niet krijgt. "Het is wel eng, iedereen kan het onder de leden hebben", vertelde de zanger. "Je kan zomaar onwel worden, dat hebben we deze week ook gezien", voegde Joling er gniffelend aan toe. Waarop hij een steek onder water gaf aan Gordon die onwel was geworden tijdens de Gaypride. Dat had overigens weinig te maken met de griep.

'Que si, que no'-zanger Jody Bernal maakt zich ook zorgen en heeft zich naar eigen zeggen verdiept in de materie. Bernal raakte geïnteresseerd in feesten in Engeland waarbij mensen zich bewust infecteren om immuun te worden. "Eerst vond ik dit een gekke gedachte maar eigenlijk is het best logisch. Als je het in een later stadium krijgt dan is het dodelijk," lichtte de zanger toe. "Maar ik wacht liever op het vaccin."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen