Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thomas Berge heeft Mexicaanse griep

Shownieuws

Thomas Berge heeft de Mexicaanse griep. De zanger heeft het virus opgelopen tijdens zijn vakantie in Salou. Dat bevestigde zijn manager donderdag.

Thomas Berge heeft de Mexicaanse griep. De zanger heeft het virus opgelopen tijdens zijn vakantie in Salou. Dit bevestigde de manager van de zanger donderdag.

Berge voelde zich vorige week niet goed. De zanger moest veel hoesten en had lichte koorts. Tijdens een telefonisch consult met zijn huisarts werd hem verteld dat hij niet de symptomen had van de ziekte.

De zanger moest aanstaande zaterdag en zondag optreden. Om het zekere voor het onzekere te nemen en uit te sluiten dat hij zijn fans zou besmetten besloot Berge zich toch te laten testen bij een huisarts.

Donderdag kreeg Berge de uitslag. Hij bleek inderdaad de Mexicaanse griep te hebben. Volgens de manager voelt Thomas zich alweer stukken beter. Ondanks dat hij herstellende is, zit de artiest nog een paar dagen in quarantaine en moet hij voorlopig rust nemen. De show die Berge dit weekeinde zou geven is afgelast.

In RTL Boulevard vertelde de blonde volkszanger dat hij zich stierlijk verveelde tijdens zijn quarantaine. "Ik ben al ruim vier dagen helemaal alleen," zei de 'Zonder jou'- zanger, die veel films aan het kijken was om de tijd te doden. "Dat ik de Mexicaanse griep heb, dat zal me een worst wezen. Wat ik het meest klote vind is dat ik mijn optredens moet afzeggen en mijn fans moet teleurstellen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen