Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sekstape Gossip Girl-actrice bestaat niet

Shownieuws

De sekstape van Gossip Girl-actrice Leighton Meester bestaat helemaal niet. "Er is geen video", zegt ze in een interview met Harper's Bazaar.

De sekstape van Gossip Girl-actrice Leighton Meester bestaat helemaal niet. Dat heeft ze gezegd in een interview met Harper's Bazaar. "Er is geen video, dus ik word er een beetje treurig van. Het is jammer dat het zo ver is gegaan."

Geruchten over de een paar jaar oude sekstape van Meester doken in juni op. Entertainmentwebsite TMZ meldde er eerder over dat op de video te zien zou zijn dat Meester seks heeft met een vriendje. Meester zou op het filmpje niet ouder dan 18 jaar zijn en de website celebhotline.com zou in onderhandeling zijn om de film te bemachtigen.

Tot nu toe had de 23-jarige actrice gezwegen als het graf over de video. In het interview zegt ze echter dat ze van de ervaring heeft geleerd. "Ik snap mensen nu beter en ik snap beter dat enkel zo'n bewering tot het belangrijkste nieuws wordt gebombardeerd. Mensen denken dat zoiets echt is, alleen maar omdat iemand beweert dat het zo is."

Dat beroemd zijn zo zijn tol eist, realiseert de 23-jarige actrice zich inmiddels ook. "Om de meeste dingen die erbij komen kijken, heb ik niet gevraagd." Haar familie, vrienden en relatie met acteur Sebastian Stan probeert ze zoveel mogelijk te beschermen. "Ik doe wat ik kan om de dingen gescheiden te houden. Ik heb soms het gevoel dat mijn vrienden en ik een soort sekte vormen, omdat we geen buitenstaanders toestaan."

De 23-jarige Meester vertolkt in Gossip Girl de rol van Blair Waldorf. Net 5 zendt de dramaserie, waarin de levens van een aantal rijke New Yorkse tieners centraal staan, elke dinsdagavond uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen