Kies je favoriete radiostation

Dossiers

True Blood-koppel verloofd

Shownieuws

Het acteurskoppel Anna Paquin en Stephen Moyer gaat trouwen. Oscarwinnares Paquin en Moyer, de hoofdrolspelers van de serie True Blood, hebben zich verloofd.

Het acteurskoppel Anna Paquin en Stephen Moyer gaat trouwen. Oscarwinnares Paquin en Moyer, de hoofdrolspelers van de televisieserie True Blood, hebben zich verloofd, zo hebben de woordvoerders van beide acteurs bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 27-jarige Paquin is in Nederland vooral bekend van de film 'The Piano'. Voor haar rol als een vroegrijp kind mocht ze in 1994 een Oscar voor beste ondersteunende actrice in ontvangst nemen. Ook speelde de uit Nieuw-Zeeland afkomstige actrice eerder de rol van de jonge Jane in de film 'Jane Eyre' uit 1996 en van Amy Alden in de familiefilm 'Fly away home', eveneens uit 1996.

De 39-jarige Engelsman Moyer dook eerder onder meer op in een aflevering van de televisieseries A Touch of Frost en Cold Feet en speelde in films als 'Restraint' uit 2008.

In True Blood vervult Paquin de rol van barvrouw Sookie Stackhouse uit Louisiana, die de gedachten van andere mensen kan lezen. Haar leven staat opeens op zijn kop als de vampier Bill Compton, gespeeld door Moyer, haar bar inwandelt, twee jaar nadat vampiers op de nationale televisie 'uit hun kist' kwamen. De vampierserie True Blood wordt niet uitgezonden door Nederlandse zenders.

Wanneer en waar Paquin en Moyer zich hebben verloofd en wanneer de grote dag is, is nog niet bekendgemaakt. Moyer heeft twee kinderen uit eerdere relaties: zoon Billy, die in 2000 werd geboren, en een dochter genaamd Lilac, die in 2002 het levenslicht zag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen