Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aerosmith-voorman Steven Tyler kukelt van podium

Shownieuws

Steven Tyler is naar een ziekenhuis gebracht. Dat gebeurde nadat hij tijdens een concert in de Amerikaanse staat South Dakota van het podium viel.

(Novum/AP) - Aerosmith-voorman Steven Tyler is naar een ziekenhuis gebracht, nadat hij tijdens een concert in de Amerikaanse staat South Dakota van het podium viel. De 61-jarige zanger kukelde om, terwijl hij het publiek probeerde te vermaken nadat het geluidssysteem ermee ophield tijdens het nummer 'Love in an elevator'.

Het concert vond woensdagnacht lokale tijd plaats. Een woordvoerder van een regionaal ziekenhuis bevestigde donderdagochtend lokale tijd dat Tyler in het ziekenhuis verbleef.

Tyler stond op de catwalk van het podium toen hij achteruit trippelde en viel. Beveiligingsmedewerkers haastten zich naar de zanger toe. Het lukte Tyler weer op zijn benen te staan, waarop het publiek in juichen losbarstte. Tyler verdween vervolgens achter de schermen. Aerosmith-gitarist Joe Perry liet even later aan het publiek weten dat Tyler naar een ziekenhuis was gebracht en dat de show niet verder zou gaan.

De rocker werd in een helikopter naar het ziekenhuis gebracht. "In de helikopter maakte hij grapjes en hij was er voor de volle honderd procent bij", vertelde een woordvoerder van het concert. Tyler is gewond aan zijn hoofd, nek en schouders. Hoe ernstig de verwondingen zijn van de artiest is niet bekend. De woordvoerder van het ziekenhuis, die aanvankelijk nog bevestigde dat de 61-jarige zanger in het ziekenhuis lag, wilde later niets meer over de zaak vertellen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen