Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Tates en Guido Weijers in regiosoap

Shownieuws

Chris Tates en Guido Weijers zijn vanaf volgend jaar te zien in een regiosoap van Omroep Brabant. Weijers speelt een extraverte homo, Tates wordt een arts.

Acteur Chris Tates en cabaretier Guido Weijers zijn vanaf begin volgend jaar te zien in een regiosoap van Omroep Brabant. Weijers speelt een extraverte homo, Tates kruipt in de huid van een dokter, maakt de regionale omroep woensdag bekend.

Ook Patrick Martens heeft een rol in Wolfseinde weten te bemachtigen. Martens was eerder te zien als Morris in Goede Tijden Slechte Tijden en speelde lange tijd in ZOOP. Chris Tates speelde onder meer in de tv-serie Rozengeur en Wodka Lime en de musical Dirty Dancing.

Cabaretier Weijers kruipt in de huid van London, een homoseksuele fotograaf. Martens speelt zijn vriend Guy, die door Omroep Brabant wordt omschreven als 'hippe nicht'. Chris Tatus speelt in het tweede seizoen van de regiosoap dokter Benjamin, de knappe arts waarbij alle vrouwen uit het dorp meteen op spreekuur zitten.

Onder die vrouwen zijn Tanja Jess en Rixt Leddy. Beide dames, die eerder in Goede Tijden Slechte Tijden te zien waren, speelden al mee in het eerste seizoen. Het tweede seizoen van Wolfseinde wordt vanaf begin volgend jaar uitgezonden door de Brabantse omroep.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen