Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Aniston duikt in het gevangenisleven

Shownieuws

Jennifer Aniston gaat de cel in voor de film 'Goree Girls'. In deze film, die zich afspeelt in een gevangenis, zal de Friends-actrice de hoofdrol vertolken.

Jennifer Aniston gaat de cel in voor de film 'Goree Girls'. De Friends-actrice speelt de hoofdrol in de dramafilm. Het op feiten gebaseerde verhaal gaat over een vrouwelijke countryband die in 1940 in een Texaanse gevangenis ontstond. Het tijdschrift Variety schrijft dat de film volgend jaar op het witte doek zal verschijnen.

De film is gebaseerd op werk van John Lee Hancock en gaat over acht vrouwen die in de Goree gevangenis een countryband vormen en zo een miljoenenpubliek weten te bereiken. De artiesten komen uiteindelijk in aanmerking voor vermindering van hun celstraf. Michael Stucsy neemt de regie van de film in handen. Stucsy sleepte zeventien Emmy Awards in de wacht voor de film 'Grey Gardens'. De regisseur staat bijna bekend om films waarin het vooral om vrouwen draait. "Wat mijn films met elkaar gemeen hebben is dat ze veelal gaan over overleven. De personages geven niet zomaar op en de muziek speelt daarin een belangrijke rol", vertelde de regisseur.

Het project start in januari en wordt onder andere door Aniston geproduceerd. De tegenspeelsters van Aniston zijn nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen