Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doutzen in race als meest sexy vrouw

Shownieuws

Doutzen Kroes is in de race uitgeroepen te worden tot de meest sexy Nederlandse. Ze staat in de voorlopige top 10 van de 100 Sexiest Verkiezing van FHM.

Doutzen Kroes, Jennifer Hofman en Gigi Ravelli zijn in de race om uitgeroepen te worden tot de meest sexy vrouw van Nederland. De drie vrouwen staan, samen met nog zeven andere 'concurrenten', in de voorlopige top 10 van de 100 Sexiest Verkiezing van mannenblad FHM. Dat heeft het magazine woensdag bekendgemaakt.

Ook zangeres Elize, hockeyster Ellen Hoog, fetishmodel Ancilla, dj Korsakoff, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Veronica-presentatrice Suzanne de Jong en Anouk komen voor in het rijtje. Tot en met maandag waren er 47.374 stemmen uitgebracht. Wie welke plek inneemt, heeft het blad niet bekendgemaakt.

Via de website voor de verkiezing kan nog tot en met volgende week vrijdag worden gestemd op de tien, maar ook op nog tientallen anderen. De winnares, die te zien zal zijn op de cover van FHM 10, wordt op 8 september bekendgemaakt tijdens FHM's 100 Sexiest Night.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen