Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Bakkum pendelt tussen repetities en ziekenhuis

Shownieuws

De oma van Jim Bakkum ligt met een ernstige leveraandoening en een longontsteking in het ziekenhuis. Jim bezoekt zijn 80-jarige oma tussen de bedrijven door.

Jim Bakkum wisselt de repetities voor de musical Hairspray af met ziekenhuisbezoekjes. De 80-jarige oma van de musicalster ligt met een ernstige leveraandoening en een longontsteking in de lappenmand.

Jim schreef dinsdag op zijn website over zijn oma. De zanger heeft het over een spannende tijd. "Maar ik het er alle vertrouwen in dat ze er weer beter uit komt", schrijft Jim. Bakkums manager is minder optimistisch. "Jim blijft positief, maar ze is wel ernstig ziek."

Volgens de manager gaat het al langer niet goed met Jims oma. "Ik was twee weken geleden bij zijn ouders en toen ging het al slecht. Vorige week is ze opgenomen in het ziekenhuis, dat was toch nog redelijk plotseling."

Voorlopig blijft Jim op de planken klimmen voor de repetities van Hairspray, de musical die eind september in première moet gaan. Tussen zijn werkzaamheden door bezoekt Jim zijn oma. "Het bezoek is beperkt, Jim mag maar tien minuten bij zijn oma", licht de manager toe.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen