Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huijbregts keert terug bij De Wereld Draait Door

Shownieuws

Marc-Marie Huijbregts keert terug bij De Wereld Draait Door. In november stopte Huijbregts, omdat hij de show niet langer kon combineren met zijn theaterwerk.

Marc-Marie Huijbregts keert komend seizoen terug bij De Wereld Draait Door. Dat zei de cabaretier dinsdag in RTL Boulevard. In november zwaaide Huijbregts af, omdat hij het Vara-programma niet langer kon combineren met zijn theaterwerk.

De cabaretier zegt het programma te missen. "Ik mis het heel erg. Ik vind het ontzettend leuk om met Matthijs aan tafel te zitten. Niets moet en alles mag", jubelt Huijbregts. Vanaf komend seizoen, dat op 31 augustus van start gaat, zit hij weer elke vrijdag als sidekick van Matthijs van Nieuwkerk aan tafel.

Zijn terugkeer bij De Wereld Draait Door betekent niet dat Huijbregts het verder op zijn gemak gaat doen. Vanaf september is hij te zien in het nieuwe NCRV-programma Marc-Marie in 't Wild. Daarin gaat hij op zoek naar de meest gevaarlijke dieren van de Afrikaanse savanne. De cabaretier krijgt de opdracht dichtbij de beesten te komen en een foto te maken. "Het is niet van 'we gaan de vrijheid in, wat is het hier heerlijk'", zegt Huijbregts, die de opnamen inmiddels achter de rug heeft. "Dat kan niet, want elke stap kan je dood zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen