Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Personage Gossip Girl wellicht in beeld

Shownieuws

Het onzichtbare personage van Gossip Girl is mogelijk in levenden lijve te zien in het derde seizoen. Actrice Kirsten Bell wil graag haar gezicht laten zien.

(Novum/AP) - Het onzichtbare personage van Gossip Girl is mogelijk in levenden lijve te zien in het derde seizoen. De stem van de anonieme blogger in de tv-serie is van Kristen Bell. De 29-jarige actrice heeft aan de producer gevraagd of ze haar personage er in het volgende seizoen in kunnen schrijven.

De actrice, die vooral bekend is van de serie Heroes, kan niet wachten totdat ze eindelijk haar gezicht mag laten zien in de dramaserie. De populaire tv-serie draait om een anonieme blogger, de zogenoemde Gossip Girl, die de levens van de studerende elite van New York nauwlettend in de gaten houdt. Na twee seizoenen vol roddel uit het welgestelde Manhattan weten de kijkers nog steeds niet wie de alleswetende roddelkoningin is. Of Bell eindelijk te zien zal zijn in het derde seizoen, is nog niet bevestigd. Er is nu in ieder geval wel bekend welk gezicht er hoort bij de inmiddels overbekende 'XOXO Gossip Girl'-stem. De dramaserie wordt elke dinsdag op Net 5 uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen