Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kinderen Michael Jackson willen bij Janet blijven

Shownieuws

De kinderen van Michael Jackson willen dat zijn zus Janet voor hen gaat zorgen. En dat gevoel is wederzijds. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine.

De kinderen van Michael Jackson willen dat zijn zus Janet voor hen gaat zorgen. En dat gevoel is wederzijds. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift OK! Magazine op basis van een bron. "Alledrie willen ze dat Janet ze 's avonds voor het slapengaan voorleest. Ze vallen in haar armen zodra ze het huis binnenkomt."

De drie kinderen wonen momenteel in het huis van moeder Katherine in Encino. De afgelopen twee weken heeft Janet Jackson, zelf ook een superster, een goede band opgebouwd met Prince Michael (12), Paris (11) en de 7-jarge Prince Michael II. "Zij is hun rots in de branding geweest. Het is voor iedereen duidelijk dat zij bij haar rust en begeleiding zoeken", meldt de bron.

Jacksons moeder Katherine (79) heeft momenteel de voorlopige voogdij over de nakomelingen van de popster. Michael Jackson liet in 2002 een testament opstellen waarin hij aangaf dat zijn moeder na zijn dood voor zijn kinderen moet zorgen. Een probleem is volgens OK! Magazine dat de moeder van de overleden King of Pop mogelijk te oud is de kinderen op te voeden. Met Janet in beeld verdwijnt dat probleem.

De bron zegt dat Janet niet alleen bereid is de kinderen groot te brengen, maar dat zij ook het enige familielid is dat weet hoe ze de kinderen moet beschermen, zegt de bron. "Janet weet hoe belangrijk het is haar persoonlijke leven uit het nieuws te houden. Ze is vastberaden ervoor te zorgen dat dat ook gebeurt voor de kinderen van Michael. Zij zegt dat hij dat ook zou willen, gezien zijn inspanningen hen te beschermen."

Of de ex-vrouw Debbie Rowe (50), die tussen 1996 en 1999 met Jackson getrouwd was en die de moeder is van de twee oudste kinderen, de voogdij over Prince Michael en Paris wil, is nog steeds onduidelijk. Omdat de kinderen voortkwamen uit haar huwelijk, kan ze aanspraak maken op de voogdij.

In een e-mail die van Rowe afkomstig zou zijn en die een vriendin aan de media zou hebben doorgespeeld, staat overigens dat de moeder haar kinderen helemaal niet wil, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. "Wil ik mijn kinderen terug? Echt niet. Maar maak ik een goede indruk als ik om ze vraag? Absoluut. Ik wil niet overkomen als de vrouw die haar kinderen weggaf en ze vervolgens vergat."

Rowe dreigt juridische stappen te ondernemen tegen de vriendin, zo heeft de advocaat van de 50-jarige ex van de artiest laten weten. In een brief van de advocaat aan de vriendin wordt de waarheid van haar verhaal betwist en wordt geëist dat zij haar beschuldigingen intrekt om te voorkomen dat ze voor de rechter wordt gesleept.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen