Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jolie niet meer een van 's wereld bestgeklede

Shownieuws

Angelina Jolie behoort niet langer tot 's werelds bestgeklede personen. Ze staat niet meer op Vanity Fair's jaarlijkse lijst van 's werelds bestgeklede mensen.

Angelina Jolie behoort niet langer tot 's werelds bestgeklede personen. Het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair maakte dinsdag haar jaarlijkse lijst van bestgeklede mensen bekend. Jolie, die de afgelopen jaren samen met haar partner Brad Pitt op de lijst prijkte, staat hier dit jaar niet meer op.

Brad Pitt wordt nog wel gerekend tot een van 's werelds best geklede mannen. De 45-jarige acteur krijgt gezelschap van een collega-acteur, Daniel Craig. Als best geklede dames worden onder meer Penélope Cruz, Alicia Keys en Anne Hathaway genoemd. Niet alleen acteurs en zangers staan op de lijst, ook zakenlui, royals en politici staan hierop. Zo maken de Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle hun debuut en wordt ook de Franse first lady Carla Bruni-Sarkozy geroemd om haar outfits.

De volledige lijst is terug te vinden in het septembernummer van het gerenommeerde tijdschrift Vanity Fair, dat vanaf volgende week dinsdag in de winkels ligt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen