Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patricia Paay met dochter achter mannen aan

Shownieuws

Patricia Paay is na haar pijnlijke scheiding weer flink aan het flirten geslagen. De diva krabbelt weer op nadat ze aan de kant werd gezet door Adam Curry.

Patricia Paay is na haar pijnlijke scheiding weer flink aan het flirten geslagen. De diva krabbelt op nadat ze na een huwelijk van twintig jaar aan de kant werd gezet door Adam Curry. "Ik flirt weer volop met mannen, ik heb vele nieuwe lovers", zei de 60-jarige Paay dinsdag tegen Novum Nieuws.

"Ik ben duidelijk beland in een nieuwe periode", zegt Paay. De diva is er vol van dat ze de ogen nog steeds op zich weet gericht. De roddels over vermeende minnaars neemt ze dan ook voor lief. "Ik vind het heerlijk, ik houd van roddels zo blijft het juist spannend", zegt de voormalige Star Sister. "Ik ben altijd al een enorme flirt geweest", vertelt Paay, en Adam was daar volgens haar wel eens geïrriteerd over.

Met dochter Christina Curry trok Patricia naar het Franse Cannes om vakantie te vieren. De twee hebben in Zuid-Frankrijk flink de bloemetjes buiten gezet. "We merkten dat we enorme sjans hadden. We werden uitgenodigd door allemaal heel leuke mannen. Het was genieten en het scheelt natuurlijk ook veel geld", zegt Paay lachend.

Voor Christina was het wel even wennen om samen met haar moeder achter de mannen aan te gaan, zegt Patricia. "Mijn dochter vond het wel vreemd dat ik er nu op in ga, of met mannen praat. Ze gaat er wel aan wennen en ik zei haar: 'Mama is toch niet van steen. Het gaat toch gebeuren'."

Eind mei werd bekend dat Paay en Curry uit elkaar gingen. Adam ging er vandoor met de veel jongere actrice Micky Hoogendijk. De affaire kwam als een klap voor Patricia Paay. Zij meent dat niemand dit had zien aankomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen