Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boris Becker leert van zijn fouten

Shownieuws

Boris Becker heeft geleerd van zijn fouten. Voor zijn vierde kindje wil hij er altijd zijn. Zijn andere kinderen, bij zijn ex en een minnares, ziet hij weinig.

Boris Becker heeft geleerd van zijn fouten. Dat lijkt althans op te maken uit uitspraken die hij tegenover de Duitse krant Bild deed. Hij vertelt dat hij graag veel tijd wil doorbrengen met het kindje waarvan zijn vrouw Sharlely Kerssenberg nu zwanger is.

In het interview geeft de oud-tennisser toe dat hij weinig heeft kunnen klaarstaan voor zijn tweede zoon Elias en zijn dochter Anna. Met zijn eerste zoon Noah was dit anders. "De eerste zeven jaar van zijn leven heb ik veel tijd met hem doorgebracht. Maar mijn tweede zoon en mijn dochter zag ik minder vaak. Voor mijn vierde kind wil ik er altijd zijn. Ik mis het regelmatige contact met mijn kinderen."

Becker was eerder getrouwd met fotomodel Barbara Feltus, die hem in 1994 en in 1999 twee zoons schonk. In 2001 werd het huwelijk ontbonden, nadat het nieuws van zijn zogenoemde bezemkastaffaire naar buiten kwam. Na een dubieus vluggertje raakte het Russische model Angela Ermakowa zwanger van een dochter.

De 41-jarige tennislegende en zijn Nederlandse vrouw, die in de derde maand van haar zwangerschap zit, weten niet of ze een jongen of een meisje mogen verwelkomen. "We willen dat het een verrassing blijft", aldus Becker.

Vorige week donderdag werd bekend dat het model Sharlely Kerssenberg, die in juni nog in een Zwitserse bergkapel in het huwelijksbootje stapte met Becker, in verwachting is. Het kind wordt de eerste spruit voor 'Boem Boem Becker' en zijn huidige vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen