Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Bakkum wil de nieuwe Johnny Depp worden

Shownieuws

Jim Bakkum ziet het wel zitten om de Johnny Depp van de lage landen te worden. Jim wil graag op het witte doek verschijnen, het liefst met een verrassende rol.

Jim Bakkum ziet het wel zitten om de Johnny Depp van de lage landen te worden. De blonde zanger wil in de toekomst graag in een film spelen. Dat zei hij maandag voor de camera van persbureau Novum.

De ex-Idol zou het liefst een verrassend personage voor zijn rekening willen nemen. "Johnny Depp vind ik een goed voorbeeld, hij kiest alleen maar bijzondere rollen uit", licht de zanger toe.

Voorlopig is de 21-jarige Jim nog te bewonderen in de rol van mooie jongen in de musical Hairspray. Hij deelt het podium met onder anderen Arjan Ederveen en het nieuwe talent Esmee van Kampen. De zanger kruipt in de huid van Link Larkin, de populaire jongen uit de musical, die uiteindelijk valt op het mollige meisje Tracy Turnblad.

"Hairspray is door de dans, de energie en het verhaal een van mijn favoriete musicals", vertelde Jim enthousiast op de eerste repetitiedag. De zanger heeft er veel zin in om aan de vrolijke sixtiesmusical te beginnen, maar zou in de toekomst nog graag een 'freaky rol' willen spelen. "Zoals Johnny Depp, die het bijzondere personage van Willy Wonka vertolkte in de film Sjakie en de Chocoladefabriek."

Bakkum was, ondanks zijn deelnamen aan Dancing with the stars, de laatste tijd vijf keer per week te vinden in de dansstudio om zijn moves bij te spijkeren. Hij denkt nu helemaal te zijn klaargestoomd voor de dansmusical. "Ik deed ook klassiek ballet, ik heb zelfs aan de bar gestaan om demi-plié te oefenen. Een choreografie uit de musical heb ik al onder de knie. "

'Hairspray' is de vierde in de rij van 'swingmusicals' van Albert Verlinde's V&V Entertainment. 'Grease' 'Fame' en 'Footloose' gingen de musical die de vooroordelen in de jaren zestig laat zien voor. Hairspray' gaat op 27 september in première in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen