Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twitterende BN'ers op website te volgen

Shownieuws

Maandag is een site gestart waarop de tweetberichten van alle BN'ers moeten komen te staan. Er zijn nu al tweetberichten van meer dan 130 BN'ers op te lezen.

Het volgen van twitterende BN'ers wordt gemakkelijker. Wie wil weten wat Fedde Le Grand en Armin van Buuren deze zomer in Spanje uitspoken, hoeft niet meer verschillende sites af, maar kan op een pagina terecht. Conceptburo Manao is een website gestart waarop alle tweetberichten van bekende Nederlanders moeten komen te staan.

Op bnerslive.nl zijn nu al de tweetberichten van meer dan 130 bekende Nederlanders te lezen. Zo is precies te zien wat Doutzen Kroes, Youp van 't Hek, Esmée Denters en Paul de Leeuw bezighoudt.

De site is maandag gelanceerd. De bedoeling is dat de tweetberichten van alle bekende sporters, modellen, zangers, politici, dj's, acteurs, presentatoren en cabaretiers erop komen te staan. Zo is op de site te lezen dat 3FM-dj Michiel Veenstra rond 11.30 uur twitterde dat hij met autopech op de A73 bij Venray staat. Zijn stuur blokkeerde, hulp was al onderweg.

Het is niet nodig om zelf een Twitteracount te hebben om te zien wat bekende Nederlanders aan het doen zijn. De tweetberichten, die via een mobiele telefoon naar een persoonlijke pagina worden gestuurd, zijn op de website voor iedereen te lezen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen