Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steven Spielberg maakt remake van 'Harvey'

Shownieuws

Steven Spielberg gaat een remake maken van de film 'Harvey' uit 1950. De regisseur zou graag Will Smith en Tom Hanks een rol willen geven in de film.

(Novum/AP) - Steven Spielberg gaat een remake maken van de film 'Harvey' uit 1950. De film wordt een coproductie tussen de filmstudio's Dreamworks Studio en 20th Century Fox. Dat heeft een woordvoerder van 20th Century Fox bevestigd. Spielberg heeft voor een rol in de film zijn oog vooral laten vallen op Will Smith en Tom Hanks, meldt het filmvakblad Variety.

Het verhaal van 'Harvey' gaat over een vriendelijke excentriekeling, Elwood P. Dowd, die beweert bevriend te zijn met een 1,80 meter lang onzichtbaar konijn. In de film uit 1950 werd deze rol gespeeld door James Stewart, ook bekend van klassiekers als 'It's a wonderful life'. De oorspronkelijke film was weer gebaseerd op het gelijknamige, met een Pulitzer Prize onderscheiden, toneelstuk van Mary Chase.

Het werk van Spielberg moet een eigentijdse versie worden van de film. De casting is net begonnen. De productie begint naar verwachting begin volgend jaar. Het is de bedoeling dat 'Harvey' eind volgend jaar in de bioscopen te zien is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen