Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Russell Crowe gewoon welkom in kroeg'

Shownieuws

Russel Crowe mag gewoon in een Britse kroeg komen in de buurt van de set van de film 'Robin Hood'. Geruchten over een kroegverbod zouden niet kloppen.

(Novum/AP) - Russel Crowe mag gewoon een biertje komen drinken in een Britse kroeg in de buurt van de set van zijn nieuwte film 'Robin Hood'. Een woordvoerder van de 45-jarige filmster verwijst geruchten over een kroegverbod voor de Australiër daarmee naar het rijk der fabelen.

Het verhaal was de wereld in geholpen door de Britse krant Sunday Express, die zich baseerde op de bedrijfsleider van de bar en een anonieme inwoner van Windlesham. Zij verklaarden dat Crowe stampij had gemaakt over de sluitingstijden van café The Brickmakers. De acteur zou er geld voor over hebben gehad om de kroeg langer open te houden. "Uiteindelijk vertrok hij, maar eerst smeet hij nog een bord stuk", vertelde de anonieme inwoner in de krant.

De manager zei niet precies te weten wat de acteur wordt verweten. "Maar kennelijk waren er problemen en is hem gevraagd niet meer terug te komen." Volgens de bedrijfsleider is zijn kroeg niet de enige waar Crowe niet meer welkom is. "Ik weet dat er nog minstens twee plaatsen in de buurt zijn waar hij niet meer mag komen."

Het enige dat van dit verhaal klopt, is dat Crowe wel eens in de bewuste kroeg is geweest, reageerde de woordvoerder van de filmster op de Australische televisie. "Hij is er vier of vijf keer geweest met zijn kinderen. Er is een speelplaats achterin." Crowe, die in 2001 een Oscar won voor zijn hoofdrol in 'Gladiotor', heeft twee zoons van 3 en 5 jaar.

Crowe komt wel vaker in opspraak. Zo lapte hij in 2006 in Nieuw-Zeeland het rookverbod aan zijn laars en moest hij voor een rechter verschijnen na de mishandeling van een hotelbediende in New York in 2005.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen