Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend Rihanna moet onder het mes

Shownieuws

Rapper Drake moet een knieoperatie ondergaan. Het vriendje van Rihanna ging vrijdag bij een optreden in New Jersey onderuit. Hij had al last van zijn knie.

Rapper Drake moet deze week een knieoperatie ondergaan, nadat hij vrijdag bij een optreden in New Jersey onderuit ging. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

Drake, die volgens geruchten een relatie zou hebben met 'Umbrella'-zangeres Rihanna, had al problemen met zijn knie. Een paar weken geleden scheurde hij zijn voorste knieband. Hij besloot echter toch acte de présence te geven in New Jersey. Hier vond vrijdag een show plaats in het kader van de 'America's most wanted'-tournee, waaraan naast Drake onder anderen ook Lil'Wayne en Soulja boy deelnemen.

Tijdens het nummer 'Best I ever had' viel hij, nadat zijn knie onder hem vandaan knikte. Hij moest weggedragen worden, waarna Lil' Wayne zonder hem de show moest beëindigen. Via Twitter heeft Drake inmiddels laten weten dat alles goed met hem gaat en dat hij inmiddels weer loopt, maar dat hij komende week wel onder het mes moet.

Zowel Rihanna als Drake ontkennen overigens dat ze een relatie hebben. Ze beweren slechts goede vrienden te zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen