Kies je favoriete radiostation

Dossiers

ER-actrice in Grey's anatomy

Shownieuws

Actrice Martha Plimpton is vanaf het zesde seizoen te zien in de Amerikaanse serie Grey's Anatomy. Eerder was de 39-jarige actrice te zien in de tv-serie ER.

(Novum/AP) - Actrice Martha Plimpton is vanaf het zesde seizoen te zien in de Amerikaanse serie Grey's anatomy. Dit meldt het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter.

De 39-jarige actrice is enkele afleveringen van de partij als de moeder van een jong patiëntje. Het nieuwe seizoen gaat op 24 september van start in de Verenigde Staten. Het is niet de eerste keer dat Plimpton in een ziekenhuisserie speelt, eerder was ze te zien in het medische drama ER.

Plimpton heeft het acteren niet van een vreemde. David Carradine, de acteur die vorige maand de dood vond in een hotel in Bangkok, is haar oom. Hij speelde in tv-serie Kung Fu en was vooral beroemd om zijn rol in 'Kill Bill'. Ook haar neven en nichten zitten in de showbizz.

Naast diverse rollen in films en tv-series heeft ze vier jaar geleden ook meegeschreven aan het script van de tv-serie 7th Heaven. In Nederland wordt Grey's anatomy uitgezonden op Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen