Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robert Redford trouwt met Duitse kunstenares

Shownieuws

De Amerikaanse filmster Robert Redford is dit weekeinde in het huwelijksbootje gestapt met zijn Duitse vriendin Sibylle Szaggars. Ze trouwden in Hamburg.

(Novum/AP) - De Amerikaanse filmster Robert Redford is dit weekeinde in het huwelijksbootje gestapt met zijn Duitse vriendin Sibylle Szaggars. Na een relatie van negentien jaar heeft het stel elkaar eeuwige trouw beloofd.

De 72-jarige Hollywoodacteur gaf zaterdag zijn jawoord aan de 51-jarige kunstenares Sibylle Szaggars. De ceremonie werd gehouden in het chique hotel Louis C. Jacob in Hamburg, de geboorteplaats van Szaggars. Het koppel had dertig gasten uitgenodigd voor de intieme bruiloft. In september geven ze in Mexico nog een keer een feest ter ere van hun huwelijk.

De ster heeft lange tijd geprobeerd de huwelijksvoltrekking geheim te houden voor de pers, zo meldt het Hamburger Abendblatt. Volgens de krant reist Redford geregeld incognito naar Hamburg om familie te ontmoeten. Het grootste deel van het jaar woont het koppel op een ranch in Utah, waar ook Redfords jaarlijkse Film Festival wordt gehouden. De nieuwbakken vrouw van Redford exposeert haar abstracte kunstwerken in Groot-Brittannië en Duitsland.

Het is niet de eerste keer dat Redford eeuwige trouw belooft. In 1985 trouwde hij met Lola van Wagenen. Uit dit huwelijk, dat dertig jaar standhield, zijn drie kinderen voortgekomen. Een vierde kindje overleed aan wiegendood.

Robert Redford was te zien in 'Butch Cassidy and the Sundance Kid', 'All the president's men' en 'The great Gatsby'. Naast zijn werk voor de camera is hij ook regisseur en producent. Met de eerste film die hij in 1981 regisseerde, sleepte hij meteen de Oscar voor beste regie in de wacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen