Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Derde 'Bridget Jones'-film in de maak

Shownieuws

Wie na twee delen behoefte heeft aan nog meer Bridget Jones, kan zijn hart ophalen. Working Title werkt aan een derde 'Bridget Jones'-film.

Wie na twee delen behoefte heeft aan nog meer Bridget Jones, kan zijn hart ophalen. De Britse producent Working Title heeft bevestigd te werken aan een derde 'Bridget Jones'-film, meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety. Renee Zellweger kruipt voor de gelegenheid weer in de huid van de eeuwig door liefdesverdriet geplaagde Bridget.

Hoe het derde deel gaat heten, is nog onbekend. De makers zijn nog maar net begonnen aan de derde 'Bridget Jones'. De productie start vermoedelijk niet voor het einde van volgend jaar.

De nieuwe film wordt waarschijnlijk gebaseerd op de wekelijkse columns die de Engelse schrijfster Helen Fielding in 2005 schreef voor de Britse krant The Independent. De Bridget Jones-films zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van Fielding. In de columns probeert Bridget, die inmiddels de 40 is gepasseerd, zwanger te raken voordat het te laat is. Working Title heeft nog niet besloten wie het scenario moet schrijven of de film moet gaan regisseren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen