Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Don Diablo remixt nummer Mika

Shownieuws

De Nederlandse dj Don Diablo heeft de nieuwe single 'We are golden' van Mika onder handen genomen. Dat heeft het management van de dj bekendgemaakt.

De Nederlandse dj Don Diablo heeft de nieuwe single 'We are golden' van Mika onder handen genomen. Dat heeft het management van de dj, die eigenlijk Don Pepijn Schipper heet, woensdag bekendgemaakt. Naast de Nederlander heeft ook Calvin Harris, die eerder samenwerkte met onder anderen Kylie Minogue, een remix gemaakt van het nummer.

Dat Don Diablo is gevraagd door Mika's platenmaatschappij ligt volgens het management van de dj in de lijn met de grote vlucht die de internationale carrière van de dj op dit moment doormaakt. "Zo stond hij afgelopen weekeinde nog in een uitverkochte zaal in Manchester en de week daarvoor op het prestigieuze Glastonbury festival."

De single 'Hooligans' van Don Diablo was deze week de hoogste nieuwe binnenkomer in de dance singleslijst in Groot-Brittannië. "Don Diablo is op dit moment dan ook een van de meest gevraagde remixers wereldwijd." Het management van de dj verwacht dat in de toekomst dan ook nog meer remixen en samenwerkingsprojecten zullen volgen.

Op de single wordt Mika ondersteund door het Andrea Crouch Gospel Choir, bekend van onder meer Madonna's 'Like a prayer'. De nieuwe single van de 'Grace Kelly'-zanger komt 7 september in Engeland uit en is afkomstig van het gelijknamige album dat eind september in de winkels ligt. Het album volgt op het debuutalbum 'Life in a cartoon motion' van de Libanees-Britse zanger, die hiermee doorbrak. Op de plaat, die in 2007 en 2008 op de Nederlandse albumlijst prijkte, staan hits als 'Grace Kelly', 'Relax, take it easy' en 'Big girl'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen