Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britneys 'Circus' slaat Polen over

Shownieuws

Britney Spears heeft haar concert in Warschau afgelast. Haar woordvoerder maakte bekend dat de show niet doorgaat vanwege een ruzie rondom het contract.

(Novum/AP) - Britney Spears heeft haar concert in Warschau afgelast. Haar woordvoerder maakte bekend dat de popprinses de Poolse hoofdstad overslaat vanwege een ruzie rondom het contract.

Waar het contractuele geschil over gaat is niet bekend. De woordvoerder liet weten dat beide partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen en dat de show op 24 juli niet doorgaat. De organisatie meldt dat de Poolse fans die al kaartjes hebben binnenkort meer informatie krijgen.

Na Warschau zou de 27-jarige zangeres nog maar één keer te zien zijn in Europa met haar 'Circus'-tournee. Ze sluit haar Europese tour eind deze maand af met een concert in Berlijn. Hierna vertrekt de zangeres weer naar haar huis in de Verenigde Staten.

De opgekrabbelde popprinses neemt in november haar 'Circus' mee naar Australië. In de tussentijd is Spears te zien tijdens meerdere optredens in Amerika en Canada.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen