Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joey McIntyre wordt weer vader

Shownieuws

Zanger Joey McIntyre bekend van New Kids on the Block wordt in december weer vader. Zijn vrouw is voor de tweede keer in verwachting van een zoon.

Zanger Joey McIntyre heeft de komst van een New Kid on the Block aangekondigd. McIntyre, bekend van de onlangs herenigde boyband uit de jaren tachtig, verwacht in december zijn tweede zoon. Dit vertelt de 36-jarige artiest tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Het ongeboren zoontje van de zanger heeft nu al voor commotie gezorgd. "Mijn vrouw deed de zwangerschapstest en we dachten dat die negatief was", vertelt McIntyre. Maar later toen ze goed keken bleek zijn vrouw toch in verwachting te zijn.

Het koppel was ervan overtuigd dat ze na hun twintig maanden oude zoon Griffin een meisje zouden krijgen. Toen het stel hoorde dat het wederom een jongen wordt, waren ze verrast. Ze hadden alleen een meisjesnaam bedacht. Desondanks zijn ze niet teleurgesteld. Aan People lieten ze weten het juist leuk te vinden een paar jongens door het huis te zien rennen. De zanger kan het nieuws nog steeds niet bevatten. "We voelen ons gezegend", zegt de jonge vader.

Zijn zoons hebben de zanger geïnspireerd om een stichting voor kinderen op te zetten. Tijdens de tour van New Kids on the Block zamelt McIntyre duizenden nieuwe kinderboeken in en verspreidt die vervolgens in verschillende steden door het hele land. "Mijn vrouw en ik zien in hoe belangrijk het is om kinderen voor te lezen", legt McIntyre uit. Als de tour is afgelopen hoopt hij 25 duizend boeken te hebben verzameld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen