Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Jan Smit scoort hoge kijkcijfers

Shownieuws

Het interview dat Gerda Smit gaf aan SBS Shownieuws is dinsdag door ruim 2,2 miljoen mensen bekeken. In het gesprek haalt ze uit naar Jans ex Yolanthe.

Niet alleen zoonlief Jan weet miljoenen kijkers aan zich te binden, ook moeder Gerda Smit weet de Nederlandse kijker te boeien. Het interview dat Gerda onlangs gaf aan SBS Shownieuws werd dinsdagavond door in totaal ruim 2,2 miljoen mensen bekeken.

SBS 6 zond het interview uit tijdens de vroege editie van Shownieuws. Dat programma trok 939 duizend kijkers. 's Avonds laat zond de zender een herhaling uit van het gesprek, waarin Gerda Smit zegt dat Yolanthe Cabau van Kasbergen de woning van haar voormalige geliefde Jan Smit in Volendam leeggeroofd heeft. Die herhaling trok ruim 1,3 miljoen kijkers en was na het achtuurjournaal het best bekeken programma van dinsdag.

In het interview haalt Gerda Smit hard uit naar haar voormalige schoondochter. "Ze kwam met alleen een onderbroek en vertrok met twee verhuiswagens vol spullen. Alles wat duur is, heeft ze meegenomen." Over Jans nieuwe liefde Liza is ze meer te spreken. "Jan is volmaakt gelukkig nu, daar gaat het om."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen