Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Artiesten reageren uitgelaten op TMF Awards

Shownieuws

Esmée Denters reageerde zaterdagavond blij en verrast op de twee TMF Awards die ze kreeg. "Te gek dit! Ik was al heel erg blij dat ik genomineerd was."

Esmée Denters reageerde zaterdagavond blij en verrast op de twee TMF Awards die ze kreeg. "Te gek dit! Ik had het echt niet verwacht, ik was al heel erg blij dat ik genomineerd was. Mijn naam stond tussen Ilse DeLange, Anouk en Nikki!" Ook andere artiesten gingen uit hun dak. De TMF Awards werden zaterdagavond uitgereikt bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Armin van Buuren zorgde samen met Van Velzen en Esmée Denters voor een waanzinnige opening van het spektakel, dat veel publiek trok. Esmée Denters werd door de TMF-kijkers verkozen tot Beste Vrouw en ze kreeg de Superchart Award in handen.

Dio ging naar huis met de award Beste Video voor zijn single 'Aye' en de TMF Borsato Award. De laatste award werd niet live door Marco Borsato uitgereikt, de zanger reikte de prijs eerder al uit aan Dio. Dit was te volgen op scherm.

Zangeres Ilse DeLange moest na het winnen van maar liefst vier 3FM Awards genoegen nemen met één prijs voor beste Live Act, die ze zeker wist te waarderen. "Ik heb de laatste tijd veel meegemaakt op livegebied. Eerder was ik nog erg perfectionistisch en wilde ik dat alles honderd procent goed zou gaan. Nu ben ik veel meer mezelf. Die muziek zit wel goed! Ik maak nu veel meer plezier op het podium en dat ziet het publiek. Daarom ben ik ook ontzettend trots dat ik juist deze prijs mee naar huis mag nemen."

Alain Clark was super trots op zijn award voor Beste Man. "Deze krijgt een mooi plekje in mijn huis!" roept de zanger. "Ik had het zeker niet verwacht, maar dit is een hele mooie titel." Erg laat kon de zanger het niet maken, want zondag moest hij gewoon weer het podium op en daarnaast is de vader in spe erg druk met promotiewerkzaamheden.

Rapper Yes-R was uitzinnig van vreugde: naast het meenemen van de TMF Pure Award maakte hij bekend dat hij over drie maanden vader wordt van een zoon.

Onder de bezoekers bevonden zich veel bekende Nederlanders die als VIP de uitreiking bijwoonden. Een aantal van hen reikte een award uit. Waaronder Goede Tijden Slechte Tijden-actrices Lieke van Lexmond en Lisa Sips. Ook X-Factor-winnares Lisa genoot van het feestje bij de Erasmusbrug en bracht een spetterend optreden. "Het was eigenlijk altijd mijn droom om met een eigen nummer op de TMF Awards te staan, nooit verwacht dat dit nog eens uit zou komen!"

Samen met Rachel, die tweede werd in de X-Factor-finale, geeft ze door heel Nederland optredens. "X-Factor heeft mij gebracht wat ik had verwacht. Ik ben bezig met een album. Er is nog niets echt af, maar het gaat helemaal mooi worden!" De nieuwkomer in muziekland moet nog wel wennen aan alle aandacht die ze krijgt. "Daar stond ik wel even van te kijken zeg, zoveel mensen die je willen interviewen en foto's van je willen maken. Dat verbaasde me echt."

Het publiek kwam niet alleen voor de uitreiking van de awards naar Rotterdam. Uit alle hoeken van het land kwamen de bezoekers, ondanks de warmte, al vroeg op de dag naar de Erasmusbrug om de beste plekken te bemachtigen voor het spectaculaire optreden van de Black Eyed Peas. De band domineert op dit moment de Amerikaanse hitlijsten en liet tijdens de TMF Awards het publiek swingen op 'Boom Boom Pow' en 'I Gotta Feeling' van het nieuwe album 'The E.N.D.' "Onze nieuwe cd is compleet anders dan de vorige, maar wij vinden dat dit album geschikt is voor elk feest", vertellen Taboo en Apl.de.ap. "Be your own DJ!" De avond werd door DJ Chuckie afgesloten met een knallende set.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen