Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kaartjes voor herdenking Jackson zondag verdeeld

Shownieuws

Fans die zich hebben aangemeld voor de herdenkingsdienst voor Michael Jackson horen zondag wie een kaartje krijgt. Elfduizend van hen mogen het stadion in.

(Novum/AP) - De meer dan 1,6 miljoen fans van Michael Jackson die zich hebben aangemeld om de herdenkingsdienst voor de overleden zanger bij te wonen, krijgen zondag per e-mail te horen wie van hen daadwerkelijk een toegangskaartje krijgt. Zij konden zich tot zaterdag opgeven voor de plechtigheid, die dinsdag wordt gehouden in het Staples Center in Los Angeles.

Fans die de herdenking mee wilden maken, konden zich vrijdag en zaterdag registreren op een website. Uit de aanmeldingen zullen willekeurig 8650 namen worden gekozen, die elk twee kaartjes krijgen. Elfduizend gelukkigen mogen het stadion in, terwijl de overigen vanuit een naastgelegen theater de dienst live kunnen volgen. De autoriteiten bereiden zich voor op een invasie van mogelijk zevenhonderdduizend belangstellenden, hoewel de omgeving van het Staples Center niet toegankelijk zal zijn voor mensen zonder kaartje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen