Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fans schrijven zich massaal in voor Jacksondienst

Shownieuws

Een half miljoen fans hebben zich al ingeschreven voor de publieke herdenkingsplechtigheid van Michael Jackson. Er zijn elfduizend kaarten beschikbaar.

Een half miljoen fans hebben zich in zeven uur tijd ingeschreven voor de publieke herdenkingsplechtigheid van Michael Jackson in Los Angeles dinsdag. Dat meldt de BBC zaterdag. Zo'n elfduizend fans kunnen de bijeenkomst bijwonen in het Staples Center, waar de vorige week donderdag aan een hartaanval overleden Jackson oefende voor zijn comebackconcerten.

Ook zijn er nog eens 6500 kaarten beschikbaar om live een uitzending op grote beeldschermen in het Nokia Theatre ernaast te kunnen zien. Kaartjes worden gratis weggegeven via een loterij, waarvoor mensen zich via de website van het Staples Center kunnen opgeven. De enige voorwaarde waaraan fans moeten voldoen om mee te mogen doen aan de loterij, is dat ze 16 jaar of ouder zijn.

De politie in Los Angeles verwacht dat zevenhonderdduizend belangstellenden bij het stadion proberen te komen, maar het gebied rondom de arena wordt afgesloten voor mensen zonder kaartje.

De website van het Staples Center ging kort nadat de inschrijving op de loterij was geopend op zwart, omdat erg veel mensen staplescenter.com opzochten. Zondag sluit de mogelijkheid voor fans om zich te registreren.

De dienst gaat dinsdag om 10.00 uur van start en duurt zo'n twee uur. De herdenking wordt wereldwijd live uitgezonden. Behalve fans zijn ook vrienden en familie van de overleden King of Pop bij de dienst aanwezig. Details over de dienst zijn nog niet bekendgemaakt, net zo min als welke sterren erbij zullen zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen