Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Take That werkt aan nieuw album'

Shownieuws

Fans van Take That hoeven niet bang te zijn dat het stil blijft na de huidige tournee van de boyband. De mannen werken aan een nieuw album, meldt The Sun.

Fans van Take That hoeven niet bang te zijn dat het stil blijft na de grootscheepse tournee van de boyband. De jongens waren eigenlijk van plan met de huidige concertenreeks afscheid te nemen van hun publiek, maar volgens The Sun hebben ze de smaak inmiddels weer helemaal te pakken. De Britse tabloid meldt zaterdag dat ze al zijn begonnen aan de opnamen van een nieuw album.

Niet alleen Gary Barlow zou de teksten van de nummers schrijven, ook Mark Owen, Howard Donald en Jason Orange zijn in bloedvorm, zegt een bron tegen de krant. De massale belangstelling voor hun tournee zou de mannen ervan hebben overtuigd te kunnen doorgaan.

Vorige maand begon Take That aan een tournee ter promotie van het album Circus. Het gaat daarbij om de grootste concertenreeks die ooit in Groot-Brittannië en Ierland is gegeven. De band verkocht meer dan een miljoen kaartjes. Zaterdag en zondag staat Take That in het Wembley-stadion in Londen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen