Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamai vierde winnaar van Dancing with the Stars

Shownieuws

Jamai is de vierde winnaar geworden van Dancing with the Stars. Hij versloeg in de finale Idols-finaliste Nathalie Makoma en is de tweede mannelijke winnaar.

Jamai is vrijdagavond de vierde winnaar geworden van Dancing with the Stars. Hij versloeg in de finale Idols-finaliste Nathalie Makoma en is na Jim Bakkum in 2005 de tweede mannelijke winnaar van de danshow.

Sinds twee weken was het aan Jamai om de eer van de mannen te redden in het RTL 4-programma. Ursul de Geer werd in de kwartfinale naar huis gestuurd. De halve finale was vorige week het eindstation van Nicolette van Dam.

Met de eindstrijd tussen Jamai en Nathalie kreeg de show opnieuw een klassieke man-vrouwfinale. Ook de drie voorgaande edities van het programma werden afgesloten met een finale tussen een man een vrouw. In 2006 won schaatsster Barbara de Loor de strijd, een jaar later werd weervrouw Helga van Leur de winnaar.

De kijkcijfers van de laatste finale zijn nog niet bekend, maar tot de eindstrijd trok het programma twee keer meer dan een miljoen kijkers. Dat gebeurde bij de start van het seizoen in mei en twee weken geleden bij de kwartfinale. Tussendoor daalden de kijkcijfers gestaag. De halve finale vorige week hield zo'n 880 duizend kijkers aan de buis gekluisterd.

De finale van het dansprogramma was de laatste klus van presentator Beau van Erven Dorens voor RTL. Vanaf komend najaar is hij te zien op SBS6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen