Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Mickey Hoogendijk op Ibiza opgepakt

Shownieuws

Tjalling van K.V., de ex-vriend van actrice Mickey Hoogendijk, is op Ibiza opgepakt op verdenking van grootschalige handel in drugs. Dat meldt De Telegraaf.

Tjalling van K.V., de ex-vriend van actrice Mickey Hoogendijk, is op Ibiza opgepakt op verdenking van handel in drugs. De 44-jarige Nederlander, die al jaren op het eiland woont, viel door de mand toen twee vrachtwagenchauffeurs met een bestelling voor Van K.V. werden betrapt op drugsgebruik, meldt De Telegraaf zaterdag.

De chauffeurs hadden gesnoept van de lading chocoladerepen die ze naar Van K.V. zouden brengen en die waren vermengd met lsd. Dinsdag deed de politie een inval in zijn strandhuis, waar grote hoeveelheden xtc, metamfetamine, paddo's en lsd zouden zijn gevonden. Ook werd twaalfduizend euro aan contant geld in beslag genomen.

De drugsvangst wordt een van de grootste op de eilandengroep Balearen genoemd sinds jaren en Van K.V. is volgens de politie een van de grootste drugsbazen van Europa, schrijft de krant.

Woensdag verklaarde Van K.V. voor de rechter dat hij in financiële problemen verkeerde en voor vijftienduizend euro de drugs in ontvangst zou nemen. Zijn voorarrest werd door de rechter rechter verlengd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen