Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Directie Otazu: merk is springlevend

Shownieuws

Sieradenontwerper Rodrigo Otazu is niet failliet. Wel heeft hij activiteiten af moeten stoten wegens een reorganisatie. Hij richt zich alleen nog op design.

Sieradenontwerper Rodrigo Otazu is niet failliet. Verschillende media schreven deze week dat de Argentijnse ontwerper, die jarenlang vanuit Nederland werkte, failliet verklaard was. Zijn bedrijf laat vrijdag weten dat het merk Otazu springlevend is.

Volgens de verklaring gaat het om een reorganisatie. Die volgde op 'mismanagement van de vorige directie'. In verband met die reorganisatie heeft Otazu een aantal activiteiten afgestoten. De bedrijfjes zijn overgenomen door een nieuwe eigenaar, die ook alle verplichtingen heeft overgenomen. Otazu richt zich nu alleen nog op design.

De 40-jarige ontwerper, die tegenwoordig in New York woont, richt zich met name op Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Australië en de Verenigde Staten. Otazu is populair onder de sterren. Zijn nieuwe creaties zouden enthousiast zijn ontvangen door Lady Gaga en Beyoncé.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen