Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joss en Jason bezorgen Amsterdam zwoele zomeravond

Shownieuws

Het Amsterdamse onderonsje van Joss Stone en Jason Mraz bleek een groot succes. Donderdagavond deelden de artiesten eenmalig het podium in het Westerpark.

Het Amsterdamse onderonsje van Joss Stone en Jason Mraz bleek een groot succes. Donderdagavond deelden de artiesten eenmalig het podium in het Westerpark.

De laidback popliedjes van Mraz gingen er op de warme zomeravond in als zoete koek. De Amerikaan, die deze week een gouden plaat ontving voor zijn album 'We sing, we dance, we seal things', verwende het publiek met songs als 'I'm yours' en 'Make it mine'. De 32-jarige zanger, die vaak de nieuwe Jack Johnson wordt genoemd, mixte zijn eigen repertoire met covers. Zo werd Lionel Richies 'All night long' luidkeels meegezongen. Halverwege Mraz' show werd 'special guest' Joss Stone op het podium geroepen. Samen brachten de twee 'Details in the fabric' ten gehore.

De 21-jarige soulzangeres nam het stokje over van Mraz en ook zij kon op een warm onthaal rekenen. Joss, die op 16-jarige leeftijd doorbrak, trakteerde Nederland twee jaar geleden voor het laatst op een concert. Daarna werd het stil rond de zangeres, die dit jaar de langverwachte opvolger van 'Introducing Joss Stone' uit gaat brengen. Op de vraag 'Do you want to hear some new songs?' reageerde het publiek dan ook enthousiast, hoewel ook 'gouden ouwe' als 'Tell me 'bout it' in de smaak vielen.

Het dubbelconcert van Mraz en Stone maakt deel uit van de serie openluchtconcerten in Westerpark, die deze zomer voor de derde keer plaatsvinden. De artiesten spraken af voor een keer een podium te delen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen