Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oudste Jonas-broer gaat op zijn knieën

Shownieuws

Kevin Jonas, de oudste van de Jonas Brothers, is woensdag op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Danielle Deleasa. Een trouwdatum heeft het stel nog niet.

Kevin Jonas, de oudste van de drie Jonas Brothers, is woensdag op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Danielle Deleasa. De 21-jarige zanger verraste zijn 22-jarige vriendin met een zelfontworpen diamanten ring. Een datum waarop de twee tortelduifjes elkaar eeuwige trouw zullen beloven, is nog niet geprikt, weet het Amerikaanse tijdschrift People.

De Jonas Brothers, die wereldwijd scoorden met 'Burnin' up', stonden dinsdagavond nog op het podium in het Canadese Vancouver. "Het was lastig op te treden terwijl ik wist dat ik de belangrijkste vraag van mijn leven zou gaan stellen aan het meest bijzondere meisje ter wereld", vertelt Kevin het tijdschrift. Woensdagochtend vroeg belde de 21-jarige aan bij zijn vriendin en ging hij op zijn knieën. "Ze zei wel vijfhonderd keer ja", vertelt Kevin, die Danielle in mei 2007 leerde kennen tijdens een vakantie op de Bahama's.

Hoewel het nieuws honderden meisjesharten zal breken, is de familie Jonas dolgelukkig. "Onze harten zijn vol van vreugde", laten Jonas' ouders in een officiële verklaring weten. "Het is een zegen dat Danielle lid wordt van onze familie. We hopen dat we Kevin opgevoed hebben tot een goede man en echtgenoot."

Ook Kevins jongere broers en bandmaatjes Joe en Nick zijn in de zevende hemel. Via Twitter heten de twee Danielle welkom in de familie. "Gefeliciteerd grote broer", schrijven Joe en Nick op de Twitter-account van de Jonas Brothers. "Dani, welkom in de familie. We kunnen niet wachten tot je met ons mee op pad gaat!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen