Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Are you Being Served?-actrice (86) overleden

Shownieuws

De Britse comedyactrice Mollie Sugden is woensdag op 86-jarige leeftijd overleden. Sugden werd bekend als Betty Slocombe in de BBC-sitcom Are you Being Served?

De Britse comedyactrice Mollie Sugden is woensdag op 86-jarige leeftijd overleden. Sugden werd bekend als Betty Slocombe in de BBC-sitcom Are you Being Served? De actrice is volgens haar woordvoerder na een lang ziekbed gestorven in een ziekenhuis.

Sugden stierf met haar tweelingzoons aan haar zijde, zegt de woordvoerder tegen de BBC. "Ze was al lange tijd ziek en kampte met verschillende gezondheidsproblemen, maar aan het eind ging het erg snel." Sugden was getrouwd met acteur William Moore, die in 2000 overleed. Volgens haar woordvoerder heeft de actrice zijn dood nooit helemaal kunnen verwerken. "Ze hielden ontzettend veel van elkaar. Sinds zijn overlijden ging ze achteruit."

Are you Being Served? werd in Nederland uitgezonden onder de naam Wordt u al Geholpen? De serie, die vanaf 1972 dertien jaar lang op de buis werd gebracht, was vorig jaar nog te zien bij RTL 4. In de comedy staan de medewerkers van het Londense warenhuis Grace Brothers centraal. Betty Slocombe werkt er als hoofd verkoop. Ze staat bekend om haar snel wisselende, felle haarkleuren en dubbelzinnige opmerkingen over haar poesje Tiddles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen