Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jude Law vreest verspreiding intieme foto's'

Shownieuws

Jude Law is doodsbang dat intieme foto's genomen door de vrouw die hij heeft bezwangerd worden gelekt. Hij vreest zijn kinderen nog meer pijn te bezorgen.

Jude Law is doodsbang dat intieme foto's, genomen door de vrouw die hij heeft bezwangerd, worden gelekt. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun op basis van een bron. De 24-jarige Samantha Burke, die vorig jaar een korte relatie had met de acteur, zou gedurende hun tijd samen foto's van de 'Sherlock Homes'-acteur hebben gemaakt.

De bron zegt dat Law bang is zijn familie nog meer pijn te bezorgen. De 36-jarige acteur heeft al drie kinderen uit een eerder huwelijk met actrice en modeontwerpster Sadie Frost: de 12-jarige Rafferty, de 8-jarige Iris en de 6-jarige Rudy. De twee gingen in 2003 na een huwelijk van zeven jaar uit elkaar. Vooral Rafferty zou er moeite mee hebben dat ze er een zusje bij krijgt.

Donderdag bevestigde een woordvoerder van Law dat de 36-jarige acteur een kind krijgt met zijn ex. Burke, die 6 oktober uitgerekend zou zijn, verwacht een meisje, dat ze Sophia gaat noemen. De advocaat van Law heeft gezegd dat de acteur zijn ex bijstaat sinds hij weet dat hij deze herfst voor de vierde keer vader wordt. Uit een DNA-test zou blijken dat Law de vader van het kind is.

De bron vertelt dat Law zijn ex-vrouw apart nam nadat hij haar en zijn kinderen het nieuws over het kind had medegedeeld. "Hij vreest dat Samantha foto's heeft genomen, die hem nog meer in verlegenheid kunnen brengen. Samantha was heel erg verliefd op Jude en vond het geweldig foto's van hem te nemen. Het was een gepassioneerde scharrel en er was een dierlijke aantrekkingskracht tussen die twee. En nu is Law doodsbenauwd, zeker omdat hij zijn naasten mogelijk nog meer pijn bezorgt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen