Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verrassingsconcert Moke groot succes

Shownieuws

Het verrassingsconcert vrijdagavond in Amsterdam van Moke en Junkie XL was een groot succes. Zo'n honderd mensen waren op het concert afgekomen.

Het verrassingsconcert vrijdagavond in Amsterdam van Moke en Junkie XL was een groot succes. Dat heeft een woordvoerder van biermerk Grolsch, dat beide acts heeft gestrikt voor een nieuwe commercial, zaterdag gezegd.

Tot drie kwartier voor de show was de exacte locatie geheim gehouden. Uiteindelijk bleken de bands op een dakterras aan de Raamstraat te staan. Ongeveer honderd mensen zagen Moke en Junkie XL uiteindelijk optreden. Moke speelde drie nummers en ook Junkie XL speelde live een aantal nummers.

Grolsch legde Moke en Junkie XL vast voor haar nieuwe 'Met wie proost jij?'-campagne. Het biermerk wilde graag samenwerken met Moke omdat die band eigenzinnigheid en onafhankelijkheid zou uitstralen. Toen de Amsterdammers werd gevraagd met wie zij zouden willen proosten, kwamen ze met Junkie XL op de proppen.

Van ongeveer 19.00 tot 21.00 uur werden beelden voor de commercial geschoten, waarvoor de bandleden van Moke en Junkie XL met elkaar proostten en aan het jammen waren. Vervolgens gingen ze nog ongeveer een uurtje door met spelen van eigen nummers voor het toegestroomde publiek. Vanaf 21 september is de commercial op de buis is te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen