Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eminem dreigt foto's Mariah Carey te verspreiden

Shownieuws

Eminem dreigt erotische foto's van Mariah Carey vrij te geven. In een nieuw nummer zegt hij: "Mariah, is het wel eens in je opgekomen dat ik nog foto's heb?"

Eminem dreigt erotische foto's van Mariah Carey vrij te geven. In zijn nieuwste nummer 'The warning', dat donderdag uitkwam, zegt hij dreigend: "Mariah, is het wel eens in je opgekomen dat ik nog steeds foto's heb?" Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De rapper en de zangeres zijn al jaren geen fan meer van elkaar. Eminem zou kwaad zijn op Mariah Carey, omdat de popdiva zou hebben ontkend dat zij een relatie hebben gehad. In zijn nieuwste nummer zegt hij dit ook letterlijk. Tevens beweert de 36-jarige rapper dat hij en de 'Hero'-zangeres met elkaar naar bed zijn geweest, waarna hij zijn bedreiging uit.

Eerder dit jaar sprak Eminem de 39-jarige zangeres al aan in zijn nummer 'Bagpipes from Baghdad'. "Mariah, wat is er met ons gebeurd? Waarom moesten we ooit uit elkaar gaan", vraagt hij zich af. Vervolgens zegt hij tegen Nick Cannon, die tegenwoordig de man is van Carey, dat hij weg moet gaan bij zijn vrouw, omdat Eminem haar weer terug wil.

In een blog nam Cannon later wraak op Eminem, die ook wel Slim Shady wordt genoemd. Cannon noemde Eminem Slim Lamey, om daaraan toe te voegen dat 'Eminem nog steeds geobsedeerd is door mijn vrouw'. Carey zou op seksueel gebied daarnaast niet veel met de rapper hebben uitgespookt, beweerde hij verder.

Carey leek vervolgens in haar nummer 'Obsessed' en de bijbehorende muziekvideo de draak met Eminem te steken. In het nummer zou ze zich afvragen waarom hij zo geobsedeerd is door haar, meldde het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone eerder. In de video is ze daarbij verkleed als Eminem. In zijn nieuwste nummer zegt de rapper hier weer over: "Oh jeetje, ben ik dat met dat sikje in die video? Wauw Mariah, ik had niet verwacht dat je je ballen zou tonen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen