Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elizabeth Taylor opgenomen in ziekenhuis

Shownieuws

Elizabeth Taylor is opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. De dood van Michael Jackson is de 77-jarige filmdiva teveel geworden, meldt de New York Post.

Elizabeth Taylor is opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. De dood van Michael Jackson is de 77-jarige filmdiva teveel geworden. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Post.

Na Jacksons dood op 25 juni zou Taylor, een goede vriendin van de zanger, onder meer last van vermoeidheid en uitputting hebben gekregen. Ze huilt de hele tijd, meldt de krant. De actrice woonde de herdenking van de artiest vorige week niet bij. Via Twitter liet ze weten te zijn gevraagd als spreker tijdens de dienst. Ze wilde echter geen deel uitmaken van 'de publieke whoopla'.

AEG wil een eerbetoon organiseren in Londen, zo heeft de concertpromotor bevestigd tegenover BBC 6 Music. Tijdens de herdenkingsdienst moeten familieleden van Jackson, onder wie Janet, en andere artiesten optreden, zo is het idee.De plannen zijn nog niet helemaal rond, maar deze week moet de beslissing vallen of de dienst op 29 augustus, de verjaardag van de overleden wereldster, gaat plaatsvinden.

De bedoeling is dat de ceremonie in de Londense O2 Arena wordt gehouden, waar Jackson vanaf maandagavond vijftig concerten zou geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen