Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Pressly verloofd met entertainmentadvocaat

Shownieuws

My Name Is Earl-actrice Jamie Pressly is verloofd. De blondine is van plan met entertainmentadvocaat Simran Singh in het huwelijksbootje te stappen.

My Name Is Earl-actrice Jamie Pressly is verloofd. De blondine is van plan met entertainmentadvocaat Simran Singh in het huwelijksbootje te stappen, zo heeft haar woordvoerder bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Wanneer de twee elkaar het jawoord geven, is nog niet bepaald. Het paar checkte donderdag in het Hard Rock Hotel in San Diego in om vrijdagavond te vieren dat de actrice een dag ervoor 32 jaar oud was geworden.

Eerder deze maand was ze op een feestje ter ere van de verjaardag van Pussycat Doll Nicole Scherzinger, waar ze haar vrienden het grote nieuws vertelde. "Jamie liet een gigantische diamanten verlovingsring aan haar linkerhand zien", zegt een andere feestvierder.

Pressly was eerder verloofd met Eric Calvo, maar in november besloten ze uit elkaar te gaan. Calvo is de vader van het 2 jaar oude zoontje Dezi James van de actrice. "We hebben het even moeilijk", vertelde Pressly in maart nog aan het tijdschrift Shape. "Maar we hebben geen hekel aan elkaar."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen