Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder baby Akon wil geld zien

Shownieuws

Akon is erg goed in het ontlopen van mensen die hem juridische papieren onder de neus willen drukken. Dat beweert althans de moeder van zijn kind.

Akon is erg goed in het ontlopen van mensen die hem juridische papieren onder de neus willen drukken. Dat beweert althans een vrouw die zegt dat de hiphopartiest en componist de vader is van haar kind, meldt entertainmentwebsite TMZ.

De vrouw wil dat Akon alimentatie gaat betalen, maar dan moet hij wel eerst de papieren hiervoor in ontvangst hebben genomen. De advocaat van de vrouw zou zelfs hebben geprobeerd ze bij de herdenking van Michael Jackson te overhandigen aan Akon, maar ook dat lukte niet.

Akon heeft al een vaderschapstest ondergaan. Hieruit bleek dat het kind inderdaad een nakomeling van de hiphopper is. Deze resultaten werden dertig dagen geleden bekend. Het kind is inmiddels zes maanden oud.

Akon heeft het op juridisch gebied momenteel niet makkelijk. Maandag werd bekend dat de plagiaatcommissie van auteursrechtorganisatie Buma Stemra vindt dat hij het nummer 'Right now (na na na)' van de Nederlandse dj Maurice Huismans heeft geplagieerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen